رسته‌ها
کلبه عمو تم
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 66 رای
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 66 رای
ترجمه دیگر

✔️ کتاب در سال ۱۸۵۲ منتشر شد و تأثیر زیادی بر جنگ داخلی آمریکا، موضوع آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار و برده‌داری در آمریکا گذاشت. این کتاب پرفروشترین کتاب داستان در قرن نوزدهم و دومین کتاب پرفروش بعد از انجیل (با کمک قانون لغو برده داری) بود و در چاپ اول ۳۰۰ هزار عدد از آن فقط در آمریکا فروش رفت.

کلبه عمو تام درابتدا به صورت پاورقی در یکی از روزنامه‌ها چاپ شد و وقتی به صورت کتاب چاپ شد نه تنها در آمریکا بلکه در تمام کشورهای جهان نیز میلیون‌ها نسخه از آن به فروش رفت و تا سالها نمایش‌هایی بر اساس آن بر صحنه تئاترهای جهان اجرا شد. دیری نگذشت که در آمریکا خانم استو از یک سو به شخصیتی بسیار محبوب و از سوی دیگر به چهره‌ای بسیار منفور مبدل شد. حتی در گرماگرم جنگ داخلی آمریکا آبراهام لینکلن رئیس جمهور وقت آمریکا در ملاقاتی به او گفت: «پس شما همان خانم کوچکی هستید که باعث جنگی بزرگ (جنگ داخلی آمریکا) شد». به دلیل اینکه جنگ داخلی ۹ سال بعد از انتشار کتاب آغاز شد عده‌ای انتشار این رمان را جنجالی‌ترین حادثه در تاریخ رمان‌نویسی می‌دانند.

عمو تام مردی بسیار مهربان و زحمت کش و معتقداست که به دلیل بدهی زیاد صاحبش، به فرد دیگری فروخته می شود ...
داستان روایتی است از بیرحمی ها. روایتی است از تبعیض. رویاتی است از نادیده گرفتن انسان ها. روایتی است از غرور و خود بزرگ بینی.

تولستوی پس از خواندن این کتاب در ستایش آن گفت: «این رمان یکی از بزرگترین فراورده‌های ذهن بشر است.»
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
144
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
HeadBook
HeadBook
1392/07/23

کتاب‌های مرتبط

My Lady's Money
My Lady's Money
3 امتیاز
از 1 رای
The Flaming Sword
The Flaming Sword
5 امتیاز
از 2 رای
گذر از رنجها - جلد 3
گذر از رنجها - جلد 3
4.4 امتیاز
از 27 رای
شارل ـ عبدالرحمن
شارل ـ عبدالرحمن
4.5 امتیاز
از 18 رای
مویه زال
مویه زال
4.1 امتیاز
از 23 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی کلبه عمو تم

تعداد دیدگاه‌ها:
10
انتشار این رمان در سال 1852 شوک بزرگی به جامعه آن روز ایالات متحده وارد کرد. به عقیده بسیاری از کارشناسان، یکی از اصلی ترین علت های آغاز جنگ داخلی این کشور میان ایالت های شمالی که با قانون برده داری مخالف بودند و ایالت های جنوبی که این قانون را لازم می دانستند، همین رمان بود. نتیجه جنگ، شکست جنوبی ها و در نتیجه لغو برده داری بود. شهرت بیچر استو تا آنجا پیش رفت که در گرماگرم جنگ با رییس جمهور لینکلن دیدار کرد. لینکلن به این نویسنده گفت: "پس تو همان زن کوچکی هستی که با کتابش جنگی بزرگ به راه انداخته است."
واقعا کسی که این رو نخونه ضرر کرده...!من به خوندن اوضاع سیاه پوستا در اون زمان خیلی علاقه داشتم و دنبال کتابی می گشتم که اون زمان رو به زبان ساده تعریف کنه که این رو پیدا کردم...!
می گویند که یکی از دلایل آزاد کردن برده های سیاه پوست همین کتاب بوده.
یک نویسنده آفریقایی می گه : زمانی که غربی ها به کشور ما اومدن ما معادن طلا داشتیم و اونها انجیل ؛ حالا ما انجیل داریم و اونها معادن طلا !:-)
[quote='bmwbmwbmw2']146 صفحه
پس دوباره کتاب به صورت خلاصه است
کتاب چاپ انتشارات امیر کبیر با ترجمه منیر مهران 472 است (با خط ریز)[/quote]
مال امیرکبیر سایز کتاب کوچیکه برای همین صفحاتش زیاده.البته ترجمه ها هم فرق داره و همچنین سایز متن و صفحه بندی و ...
مرسی آپلود کننده…
زیاد با این کتاب برخورد داشتم اما هیچوقت سعی نکرده بودم بخونمش…
واقعا دوست دارم بدونم چجوریه…
بازم از آپلود کننده سپاسگذارم…
ایالت های جنوبی آمریکا با آب و هوایی شبیه آفریقا زندگی و کار را برای برده های سیاه پوست آنانی که حتی چندین نسل در خانواده های سپید پوست کار می کردند و جزیی از خانواده و مایملک آنان می شدند فراهم کرده بود. سپید پوستان مهاجری که که خود در این آب و هوای گرم نمی توانستند کار کنند با خرید و فروش برده ها و کشت محصول پنبه که سختی های خودش را دارد سود سرشاری به جیب می زنند. مردم کنفدراسیون جنوب محصولات پنبه خود را به ایالات شمالی و انگلستان صادر می کنند و رشک همسایگان شمالی را بر می انگیزند. مردمی خشن و کاری با آداب و رسومی اصیل و سنتی . کلیسای آنان (اگر آنان را اجازه تعمید می دادند) بردگان را برای اطاعت از مولا و اربابانشان هشدار می داد و این زندگی را برای آنان تنها راه رستگاری می دانست.
ایالت های شمالی آمریکا با آب و هوایی سرد کار را برای مهاجرانی که از سرزمین های مشابه همین آب و هوا به آن جا آمده اند آسان تر می کند وهم چنین آمریکای شمالی سرزمینی صنعتی است و مانند جنوب: چارلزتون و تگزاس و فلوریدا به اقتصاد کشاورزی وابسته نیست. مردمی تحصیل کرده هنردوست و شبه سوسیالیست دارد. دموکرات ها برده ها را که نیازی به وجودشان ندارند را لازم نمی بینند و سعی می کنند آن ها را از برده با مزدی کم به شکل کارگر در آورند تا نیازی به تهیه مکان و خانه و غذا برای آنان نباشند. کلیسای آنان مدام یادآور می شود که خدا همه را برابر آفریده و حتی مسیح مدافع سیاهان است. فراماسون ها به رهبری آبراهام لینکلن در پارلمان به اکثریت می رسند و جنگ در می گیرد ...البته نباید فراموش کرد که بسیاری از آنان برای انسان دوستی و عدالت خواهی و آزادی خواهی و برابری جویی گام در این مبارزه پیش گذاشتند.
146 صفحه:stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid:
پس دوباره کتاب به صورت خلاصه است(?)(?)(?)(?)(?)(?)(?)(?)(?)(?)
کتاب چاپ انتشارات امیر کبیر با ترجمه منیر مهران 472 است (با خط ریز);-);-);-);-)
هنوز از سیاهان و سایر اقوام باکلمات زشت نام میبرند و با ایشان رفتار غیر عادلانه دارند . آواز دهل شنیدن از دور خوش است .
کتاب جالبی بود ظلم های امریکایی ها بر سیاه هان رو میگه ولی بماند چقدر وقت برد تا امریکا به آزادی کامل برسه
کلبه عمو تم
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک